Reactii, pareri, impresii

Curs vanzari


Nu am venit la curs cu prea multe asteptari. Am primit mai mult decat mi-am imaginat ! A fost informativ, interactiv, usor de urmarit, placut !

Multumesc pentru experienta."

Curs tehnici de influentare


" Este un curs ce aduce un aport ridicat in munca de zi cu zi a unui vanzator. Am asimilat informatii utile ce se pot aplica si plia pe domeniul in care activez. Octavian, trainerul a explicat echipei cursul "pe limba noastra", intr-un mod relaxat, placut."

Curs vanzari

" M....R....Ghe....ma numesc si sunt super super incantat de acest curs. Am invatat sa pun intrebari, sa ma organizez, sa incep sa muncesc pentru a ma perfectiona si a fi cel mai bun din domeniul pe care il urmez.

     Multumesc d-lui Octavian pentru profesia pe care a ales-o si am evolua mult ca si popor daca ar fi mai multi omeni ca acesta.

    Acest cursmi-a fost recomandat de un super vanzator. De mult doream sa merg la un curs bun de vanzari dar nu ma asteptam sa fie atat de bun."


Curs vanzari

" Un curs practic, trainer pregatit. Am invatat foarte multe din experienta trainerului, din interactiunea dintre noi. Trainer exceptional."

Curs manager vanzari

"Trebuie sa recunosc ca nu a fost initiativa mea sa particip la acest curs, insa experienta aceasta a capatat o valoare mult mai mare pentru mine decat as fi crezut. Este un curs util, cu un trainer pregatit care a pus in evidenta nevoile noastre personale si profesionale astfel incat sa ne faca sa reflectam asupra viitorului."


Curs tehnici de negociere

" O experienta de viata transformata intr-o lectie de viata foarte valoroasa , cu aplicabilitate in toate domeniile. 

Multumesc, Octavian pentru caldura si informatiile pe care le-ai oferit."

Curs vanzari

" Multumesc pentru faptul ca am cunoscut o persoana cu pregatirea si deschiderea necesara pentru a ma face sa-mi doresc aprofundarea domeniului de vanzari. Sunt convinsa ca intreaga informatie primita la acest curs ma va ajuta nu doar la locul de munca ci si in viata personala."Curs tehnici de influentare

" Atmosfera a fost relaxanta.

Trainerul bine pregatit.

S-au creat prietenii si chiar colaborari intre participanti."Curs tehnici de negociere

" Foarte bun, acopera toate domeniile, bine structurat, ti se acorda atentie, esti important, parerile tale sunt importante.

Multumesc"

Curs vanzari

" A fost o experienta frumoasa, utila atat in plan profesional, cat si in viata de zi cu zi si o activitate deconectanta. A participa la un astfel de curs inseamna in primul rand sa cunosti oameni noi, frumosi si sa inveti de la fiecare cate ceva. Domnul Octavian este un om placut, carismatic, care te implica activ in cursul propriu, iar la sfarsit ai uitat ca de fapt erai o persoana timida, emotiva si cu o mare frica de a vorbi in public.

Recomand cu caldura."

Curs  vanzari

" In aceste zile am invatat si am primit foarte multe informatii utile pentru dezvoltarea mea personala si profesionala.

Acum stiu unde sa lucrez pentru a imbunatati modul meu de a vinde.

Octavian este un coach foarte bun si imi doresc sa mai vin la cursurile lui. "


Curs tehnici de influentare

" Sunt foarte multumit de acest curs, deoarece am constientizat ca foarte multe lucruri pe care consideram ca le stiu cum trebuie, nu erau asa. Atat in viata personala cat si in cea profesionala."